Team building – 5 razloga zašto isprobati storybuilding

Team building – 5 razloga zašto isprobati storybuilding

Ako se još dvoumite zašto isprobati naš storybuilding, za to vam donosimo 5 konkretnih razloga!

Team building / storybuilding je:

  1. Nešto posve novo

Kad u Google upišete „team building“, naći ćete uistinu raznovrsnu ponudu sportskih, kreativnih i ostalih sadržaja. Storybuilding je u njima nešto posve novo! Prvi u Hrvatskoj organiziramo team building zasnovan na storytellingu, a za njega imamo pravo stručno vodstvo. Voditeljica i moderatorica storybuildinga je Dijana Zorić, iskusna stručnjakinja za storytelling s bogatim domaćim i inozemnim iskustvom. Svoje priče rado i spremno dijeli s vama i uspješno vam pomaže da kreirate vlastitu!

  1. Još bolja i uspješnija komunikacija u timu

Svrha storybuildinga je stvaranje novih i/ili jačanje postojećih dobrih odnosa unutar tima, zasnovanih na međusobnom povjerenju, uvažavanju, uspješnoj komunikaciji i pametnoj zabavi koja prati svaku dobru radnu atmosferu. Na team buildingu to vježbamo kroz zajedničku priču – i pritom se kreativno i pametno zabavljamo!

  1. Opuštanje i zabava

Zaboravite atmosferu „kao u školi“ – storybuilding je u praksi opušten i neformalan! Izgradnju timskih priča prati puno smijeha, genijalnih fora i maštovitih ideja. U to ime, uspješno oslobađa od svakodnevnog stresa i oslobađa prostor za nove ideje. One koje nastaju u timskoj suradnji!

  1. Ozbiljan brainstorming

Iako storybuilding prati puno dobre zabave, u njoj se krije ozbiljan brainstorming koji zahtijeva puni angažman i suradnju tima. Izazov je zajedno osmisliti priču, njene elemente, poruke i vrijednosti. Za to je ključna međusobna komunikacija, uvažavanje drugih mišljenja i stavova, zajednička analiza svake ideje – a to je upravo ono što se odvija na poslu, kad tim osmišljava i provodi projekt! Storybuilding to radi u neformalnom tonu, s ciljem osnaživanja timske komunikacije – a upravo je dobra međusobna komunikacija ključna za uspjeh svakog business tima!

  1. Praktičnost i jednostavnost organizacije

Storybuilding je jednodnevni team building, što znači da su mogućnosti organizacije uistinu fleksibilne. Za manje grupe zaposlenika možemo ga organizirati u našem zagrebačkom prostoru (Trnjanska cesta 3), a prema vašoj želji, dolazimo i k vama. U tom slučaju, storybuilding možemo provesti u prostoru vaše kompanije ili drugom prostoru u vašoj organizaciji (konferencijska dvorana, klet, pub, hotel i slično, u Zagrebu ili izvan njega). Prema vašoj želji, storybuilding možemo organizirati i online, no zbog iznimno interaktivnog tipa druženja ipak preporučujemo da se vidimo in vivo – i na licu mjesta uplovimo u priču!

Team building – kako na storybuilding?

Jednostavno! Javite nam se na info@storylab.hr i rezervirajte termin za svoju kompaniju. Vidimo se!