Masterclass (fakultativno): Terapijsko pripovijedanje

Masterclass (fakultativno): Terapijsko pripovijedanje

Za polaznike koji su završili prvu godinu Akademije ili neku od StoryLabovih storytelling radionica te za polaznike koji već posjeduju kvalitetno teoretsko i praktično znanje/iskustvo storytellinga koje su stekli na drugim mjestima (uključujući specijalistički studij Dramske pedagogije), osmislili smo dva zasebna masterclassa na kojima se specijalistički bavimo dvjema vrstama pripovijedanja – terapijsko i personalno pripovijedanje.

Cilj masterclassa je usavršiti postojeća znanja polaznika u smjeru specijalističkih grana pripovijedanja kojima se žele baviti u budućnosti te im pružiti kvalitetan temelj za daljnje educiranje u željenom području. Masterclass se sastoji od teorijskih predavanja specijalističkih vježbi za što bolju primjenu teorije u praksi.

Polaznici mogu upisati jedan ili oba masterclassa.

Terapijsko pripovijedanje

Trajanje masterclassa: 12 sati

Termin održavanja: 26.1.2024. i 27.1.2024.

Voditeljica:  prof.dr.sc. Vladimira Velički

Dr.sc. Vladimira Velički redovita je profesorica na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te predavačica na Institutu za logoterapiju, obrazovanje i savjetovanje DOBRO. Posjeduje diplomu logoterapeuta te je akreditirana članica Međunarodnog udruženja za logoterapiju i egzistencijalnu analizu (International Association of Logotherapy and Existential Analysis – LTEA), Beč, Austrija. Autorica je brojnih znanstvenih i stručnih radova, suautorica čitanaka i priručnika iz Hrvatskoga jezika, autorica znanstvene monografije „Pričanje priča – stvaranje priča“ te nekoliko stručnih knjiga.

Cijena masterclassa: 260 eura

Masterclass se odvija na hrvatskom jeziku.