Akreditirani programi storytelling edukacije

Jako nas je razveselila obavijest da je renomirana National Storytelling Network, krovna svjetska organizacija za podučje pripovijedanja velikim DA odobrila/akreditirala naše programe storytelling edukacije te ih preporučuje svim zainteresiranim polaznicima.

Proces dobivanja akreditacije koju dodjeljuje National Storytelling Network službeno smo pokrenuli odmah po koncipiranju edukacije na Storytelling akademiji by StoryLab. Riječ je o opsežnom i zahtjevnom postupku jer je njihova selekcija stroga kakva i treba biti kad je riječ o bilo kakvoj ocjeni kvalitete programa te izdavanja stručne akreditacije za isti.

Zahvaljujemo National Storytelling Network što su njihovi stručnjaci prepoznali naš rad i ideju te časti i povjerenju koje su nam ukazali akreditacijom. Radujemo se svim budućim suradnjama na Storytelling akademiji i izvan nje!

O akreditaciji i našim programima

Akreditirana su oba programa naše Storytelling akademije by StoryLab:

 

Kako potvrđuje i NSN, riječ je o interaktivnim stručnim programima storytelling edukacije koji se baziraju na temeljitoj teoriji, praktičnim vježbama te brojnim metodičkim igrama i simulacijama potrebnima za uspješno usvajanje znanja i njegovu aktivnu primjenu u praksi. Cilj je ovladati storytelling vještinama na samostalan, produktivan i slojevit način kojeg ćete moći kontinuirano koristiti. Mi smo ovdje da vas stručno podržimo!

Više o Storytelling akademiji i akreditiranim edukacijskim programima možete saznati ovdje: Storytelling akademija by StoryLab

Vidimo se!